П'ятниця, 11 вересня 2020 08:04

8 вересня – День звільнення Донбасу від нацистів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
У вересні ми вшановуємо пам'ять загиблих які визволяли наш рідний Донбас. Кожен рік, що минає, віддаляє нас від великої кровопролитної світової війни. Живою та невмирущою є пам'ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини, врятував світ від нацистської навали.
Здобувачі освіти нашого ліцею доторкнулися до тих історичних подій – переглянули тематичну презентацію. Згадали про тих, хто боровся з ворогом на фронтах, у підпіллі, національно-патріотичних формуваннях, трудився в тилу. Після уроку представники учнівського самоврядування поклали квіти до братської могили загиблих воїнів у селі Лиман Покровського району.
Юнаки ліцею, під керівництвом викладача фізичної культури, взяли участь у змаганнях з гімнастики, присвячених Дню звільнення Донбасу від нацистів.
Перше місце виборов учень групи 1-19 професії «Електрослюсар підземний. МПУ» Мічак Артур, друге місце посів учень групи 1-19 професії «Електрослюсар підземний. МПУ» Кулаченко Константин, третє місце зайняв учень групи 1-18 професії «Електрослюсар підземний. МПУ» Кашников Данил. Вітаємо юнаків!!!
Вічна пам'ять героям!
8092020 80920201
Прочитано 288 разів